25. marts 2020 – Update vedr. Covid-19

Situationen omkring covid19 epidemien udvikler sig ekstremt hurtigt. De mange restriktioner der indføres overalt i Europa og resten af verden påvirker planlægningen af WOC2020 meget, og vi ved at udviklingen også skaber stor usikkerhed ude hos jer, der glæder jer til at besøge WOC2020 enten som løbere eller som gæster.

Vedrørende WOC Tour har vi foreløbigt lavet følgende ændringer:

  • Earlybird fristen forlænges til 1.maj
  • Vi holder tilmeldingen i Orienteering Online åben, og vi opfordrer til at I forsætter med at tilmelde jer, men ikke betaler jeres entry fee før I hører nærmere fra WOC Tour org.
  • I tilfælde af en aflysning eller udskydelse, tilbagebetales alle indbetalte fees selvfølgelig.

Vi i WOC org følger fortsat situationen nøje og holder tæt kontakt med de danske myndigheder. Vi planlægger fortsat frem mod et WOC i u.28, men erkender også situationens alvor, og derfor undersøger vi samtidig alternative muligheder. De næste par uger vil forhåbentlig bringe mere viden om udviklingen og vi vil derefter melde en beslutning ud.

Vi takker for jeres forståelse og tålmodighed i denne udfordrende situation.

WOC 2020 organizing team

Display English text
Program
Invitation
Tilmelding
Indkvartering
WOC Camping

WOC Tour – Publikumsløb

Der afholdes 6 publikumsløb i hjertet af Danmark i forbindelse med WOC2020. Vi tilbyder spændende orienteringsløb, og håber du samtidig får en fantastisk oplevelse mens du er her. Konkurrencerne er arrangeret så du både kan nyde din ferie, konkurrere i smukke omgivelser og følge eliten. Ønsker du at tilbringe ferien sammen med andre orienteringsløbere eller din klub, tilbyder vi WOC Camping i Jelling.

Indbydelsen er opdateret d. 2/3 2020                                                                               Køb billeter til VIP EVENT WOC2020

Følg eliten og deltag i den store fest

3 dages sprint

– Tre fantastiske og historiske byer Kolding, Fredericia og Vejle er vært for konkurrencerne. De har alle gamle historiske bymidter med baggårde, gyder, små stræder og de repræsenterer begyndelsen af dansk historie med masser af kultur.
– WOC2020 arenaerne er indenfor gåafstand eller sammenfaldende med publikumsløbene.
– Præmier til alle samlede vindere.

3 dages skov

– Varieret terræn lige fra åben hede, indlandsklitter og nåleskov til stejl bøgeskov med undervegetation. Alle kort tegnet af WOC2020 korttegneren.
– Løbene er arrangeret indenfor 30 minutters kørsel fra WOC2020 Event Centre i Vejle og med kort afstand til WOC2020 arenaerne.
– Præmier til alle samlede vindere.

Hvad kan der opleves?